Άξονες Αποτύπωσης


Για τεχνική κλειστού δισκαρίου ( closed tray)


photo1.jpg

Κατασκευάζονται από τιτάνιο βαθμού 5 και έρχονται σε συσκευασία του ενός τεμαχίου μαζί με μακριά συνδετική βίδα. Διατίθενται σε δύο (2) μεγέθη :

  • Μικρό ( κωδ. 01TRMCC4N)
  • Mεσαίο ή υniversal ( κωδ. 01TRMC45N)

Για τεχνική ανοιχτού δισκαρίου (open tray ή pick-up technique)


photo3.jpg
  • Κατασκευάζονται από τιτάνιο βαθμού 5
  • Ακόμη και σε περιπτώσεις μη παραλληλότητας, διατηρούν την ακρίβεια αποτύπωσης
  • Ο αξόνας εδώ αποτελείται από 3 ξεχωριστά τμήματα : (1) κυρίως σώμα, (2) το αποσπώμενο κύλινδρο εξαγώνου και (3) την διερχόμενη συνδετική βίδα

Καθώς το 2ο τμήμα είναι αποσπώμενο, μόλις λάβετε το αποτύπωμα, μπορείτε να αφαιρέσετε αυτόν τον ενδιάμεσο κύλινδρο, πριν βγάλετε το αποτυπωτικό δισκάριο. Στην συνέχεια, αφαιρείτε ελεύθερο από πρόσθετα εξαρτήματα το αποτυπωτικό δισκάριο, τα οποία θα μπορούσαν να πιέσουν ή να αλλοιώσουν την ακρίβεια στην αποτύπωση.

Και μην ξεχνάτε !
Όλα τα εμφυτεύματα IMPLUS ή ΤΙΧΟS ΜC Connection διαθέτουν ενιαία πλατφόρμα διαμέτρου 3,6 για όλα τα αξεσουάρ και προσθετικά μέρη!

O άξονας αποτύπωσης SMART

photo4.jpg
  • Κατασκευάζονται από τιτάνιο βαθμού 5
  • Ένα έξυπνο σύστημα που αναπαράγει το διαβλεννογόνιο σχήμα των μαλακών ιστών με αποτέλεσμα να αποτυπώνεται με μέγιστη ακρίβεια η θέση του εμφυτεύματος
  • Αποτελείται από (1) σύνδεση Tecapeek με βίδα (2) Συνδετική βίδα για τα δύο τμήματα (3) άξονα αποτύπωσης από τιτάνιο βαθμού 5.
photo4a.jpg

Τα πτερύγια μεγιστοποιούν τον βαθμό συγκράτησης λόγω της μηχανικής ελαστικότητάς τους.


photo4b.jpg

Ο άξονας αποτύπωσης SMART αναπαράγει με ακρίβεια το διαβλεννογόνιο προφιλ μετά το στάδιο θεραπείας με βίδα επούλωσης και έτσι ο οδοντίατρος γνωρίζει την ακριβή θέση του εμφυτεύματος. Στην τεχνική κλειστού δισκαρίου η σύνδεση TECAPEEK (1) τοποθείται μέσα στο εμφύτευμα – αναπαράγοντας την ακριβή θέση του εσωτερικού εξαγώνου και στην συνέχεια βιδώνεται με την συνδετική βίδα (2). Ο άξονας αποτύπωσης από τιτάνιο (3) μαζί με την σύνδεση TECAPEEK χάρη στα ελαστικά πτερύγια, αφαιρείται ως ένα σώμα με το αποτύπωμα. Τέλος, αφαιρώντας την συνδετική βίδα (2), αφαιρείται και η σύνδεση ΤECAPEEK (1) στην οποία μοντάρεται το ανάλογο.

Εγγραφείτε στο newsletter

OK
Copyright 2017 © LEADERIMPLANTS | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis