Βίδες Επούλωσης


healing-components.jpg

Οι βίδες επούλωσης προάγουν την αποκατάσταση των μαλακών ιστών στο σημείο εμφύτευσης για την τοποθέτηση του οριστικού abutment.

Μια βίδα επούλωσης τοποθετείται για την διευκόλυνση της ανάπλασης των μαλακών μαλακών ιστών , ως ένα προ-στάδιο για την προσθήκη του οριστικού abutment.

Οι βίδες επούλωσης LEADER μπορoύν να χρησιμοποιηθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις ενός ή δύο σταδίων . Στην πρώτη περίπτωση η βίδα επούλωσης τοποθετείται ταυτόχρονα με την εισαγωγή του εμφυτεύματος. Η δεύτερη περίπτωση περιλαμβάνει αρχικά το κλείσιμο του εμφυτεύματος με βίδα κάλυψης και συρραφή των μαλακών ιστών. Στη συνέχεια, μετά από ένα χρονικό διάστημα αποθεραπείας, τοποθετείται μια βίδα επούλωσης και προχωράτε όπως σε μια χειρουργική επέμβαση ενός σταδίου.

Οι βίδες θεραπείας πωλούνται ξεχωριστά σε ένα αποστειρωμένη συσκευασία.

Κατασκευάζονται από τιτάνιο βαθμού 5. Για την τοποθέτησή τους χρησιμοποιείται ο βιδολόγος TLMR 12L/S, ενώ η συνιστώμενη ροπή είναι κατά ανώτατο στα 5 Ncm.

Διατίθενται σε διαφορετικά ύψη και σε 2 διαφορετικές διαμέτρους. Η διάμετρος 5 είναι πιο ενδεδειγμένη για τις πρόσθιες περιοχές, ενώ η διάμετρος 6 είναι ιδανική για οπίσθιες θέσεις.


healing-dimensions.jpg
Και μην ξεχνάτε !
Όλα τα εμφυτεύματα IMPLUS ή ΤΙΧΟS ΜC Connection διαθέτουν ενιαία πλατφόρμα διαμέτρου 3,6 για όλα τα αξεσουάρ και προσθετικά μέρη!

Εγγραφείτε στο newsletter

OK
Copyright 2017 © LEADERIMPLANTS | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis