Εταιρικό Προφίλ

Η Leader Italia είναι η 3η χρονικά εταιρία της Novaxa Group ενός Ιταλικού Κολοσσού που συστάθηκε το έτος 1976. Το πρώτο προσθετικό εξάρτημα κατασκευάστηκε το 1996 και έκτοτε η παραγωγή οδοντικών εμφυτευμάτων και προσθετικών μερών αναπτύχθηκε ραγδαία.

Στην Leader Italia είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα μιας συλλογικής εργασίας που οφείλεται:

  • Στην Επιστημονική μας Ομάδα, που αποτελείται από εγνωσμένους Ιταλούς Ακαδημαϊκούς – Καθηγητές Πανεπιστημίου με σημαντικότατη κλινική εμπειρία που συλλαμβάνουν τις ιδέες για τα καινοτόμα προϊόντα μας
  • Στην Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης, η οποία υλοποιεί αυτές τις ιδέες εμπλουτίζοντάς τες, με πρακτική ευκολία και εγγυημένη ασφάλεια
  • Στην Ομάδα Παραγωγής, η οποία παραλαμβάνει τις πρώτες ύλες και με αυστηρή προσήλωση στις Ευρωπαϊκές Διαδικασίες για την διασφάλιση ποιότητας, κατασκευάζει ένα άρτια και τεχνικά ελεγμένο τελικό προϊόν.
  • Στην Ομάδα Ποιοτικού Ελέγχου, που με την προσεκτική μεθοδολογία της μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε Εγγύηση Εφόρου Ζωής (Lifetime Warranty)
  • Στην Ομάδα Logistics, που φροντίζει να φθάνουν τα προϊόντα σε εσάς σωστά συσκευασμένα, με εξασφαλισμένη στειρότητα όπου απαιτείται.
  • Τέλος, στους προσεκτικά επιλεγμένους Εξουσιοδοτημένους Αντιπροσώπους του Παγκόσμιου Δικτύου σε 46 χώρες, που παίζουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση αυτής της αλυσίδας ώστε…

να είστε απολύτως ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.


Μια πρωτοποριακή κατασκευαστική μέθοδος από την Leader Italia

Mε τα έως σήμερα δεδομένα, όλα τα οδοντικά εμφυτεύματα κατασκευάζονται σε ειδικές μηχανές CNC, τα οποία είναι κέντρα κατεργασίας υλικών για κοπή και χάραξη. Ουσιαστικά, στις μηχανές αυτές επεξεργάζεται η πρώτη ύλη (μπάρα τιτανίου) και τορνεύεται δηλ. σχηματοποιείται με αυτόματο τρόπο ( ηλεκτρονικά ).

Η Leader Italia πρωτοπορεί παρουσιάζοντας την παγκοσμίως παντεταρισμένη παραγωγική διαδικασία DLMF (Direct Laser Metal Forming).


Πως ακριβώς λειτουργεί;

Τα οδοντικά εμφυτεύματα σχεδιάζονται σε τελευταίας τεχνολογίας λογισμικά προγράμματα απεικόνισης. Στην συνέχεια το τελικό αρχείο αποστέλλεται σε ένα βιομηχανικό 3D εκτυπωτή. Ο εκτυπωτής αυτός εφοδιάζεται με την κλασική πρώτη ύλη (τιτάνιο) όμως αυτή βρίσκεται σε μορφή πούδρας. Ακολούθως μέσω στοχευμένης εκπομπής ακτίνων laser, ξεκινάει το «χτίσιμο» του κάθε εμφυτεύματος στρώμα-στρώμα.


Αποτέλεσμα;

Οι διαφορετικές συχνότητες των ακτίνων laser μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε ταυτόχρονα έναν εξαιρετικά συμπαγή εσωτερικό πυρήνα – απαραίτητο για άριστη αρχική σταθερότητα- και μια ανάγλυφη εξωτερική επιφάνεια με ιδιαίτερη κοκκώδη υφή αποτελούμενη από πολλές νανο-κοιλότητες, η οποία προσφέρει την μέγιστη δυνατή οστεοενσωμάτωση, αφού το οστό που αναπτύσσεται «κλειδώνει» μέσα στην πορώδη επιφάνεια δημιουργώντας ένα ενιαίο οστικό πλέγμα.
Εγγραφείτε στο newsletter

OK
Copyright 2017 © LEADERIMPLANTS | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis